Hoidot

Mitä kehosi ilmoittaa ja tarvitsee? Hartiaseudun kireyksien purkamista, keveyttä jalkoihin, kasvojen rentouttamista vai kehon hyvän olon ylläpitämistä?

OORAn hoidoissa käytetään kotimaisia ja luonnonmukaisia ihonhoitotuotteita.

Klassinen hieronta

Kokovartalokuorintahieronta

Klassinen hieronta 30-90min

Klassinen hieronta on perinteinen pehmytkudoksien hoitomuoto, jossa hoitoalueet käsitellään erilaisilla käsin tehdyillä liikkuvilla ja venyttävillä otteilla.
Hieronta rentouttaa lihaksia, vilkastuttaa verenkiertoa ja kudosten aineenvaihduntaa sekä poistaa kuona-aineita avaten kehon lihasjännityksiä ja -kireyksiä.
OORAn hieronnoissa lihaskireyksien helpottamisen lisäksi hoidetaan ihoasi Frantsilan viinirypäleensiemen- ja yrttiöljyllä. Hyvin imeytyvät öljyt sisältävät runsaasti antioksidantteja ja vitamiineja, jotka hellivät ja elvyttävät ihoasi. Varaa aikasi tästä.

 

Minkä mittaisen hoitoajan valitsen?

Hieronnan hoitokokonaisuus koostetaan yhdessä haastattelun pohjalta huomioiden varaamasi hoitoajan pituus. Jos jokin kehonalue on hyvin kireä ja tarvitsee kohdennettua käsittelyä, hoitoaika käytetään yhdessä sovitusti yhden hoitoalueen hoitamiseen.

30min 32€ – pieni hoitoalue, kuten niska-hartiaseutu tai pohkeet tai kaulanlihakset ja kasvot.

45min 43€ – laajempi yksittäinen hoitoalue, kuten selkä tai pohkeet ja takareidet.

60min 52€ – Suosituin ja yleisin hoitoaika, sopii hyvin myös ensikertalaiselle. Aika mahdollistaa laajemman ja syvemmän käsittelyn, jolloin hoitoalueena on esimerkiksi selkä tai jalat edestä ja takaa tai selkä sekä kaulanlihakset.

90min 68€ – Soveltuu useamman hoitoalueen hoitamiseen, kuten jalkapohjista hartiaseutuun asti tai selän ja rintalihasten alueen käsittelyyn. Sopiva hoitoaika myös kehon kokonaisvaltaiseen rentouttamiseen.

Varaa aikasi tästä.


Kokovartalon 
kuorintahieronta 90min 125€

Kokovartalokuorintahieronnassa vartalo kuoritaan kotimaisella ja luonnonmukaisella EKOPHARMAn Hilla Duo-vartalokuorintavoiteella. Kuorintavoide on kaksivaikutteinen. Voiteen vaikuttaessa iholla, AHA-hapot poistavat kuolleita ihosoluja ja tekevät ihosta kirkkaamman. Lyhyen vaikutusajan jälkeen kuorintavoidetta hierotaan pyörivin liikkein, jolloin voiteen bambujauhe kuorii ihoa hellävaraisesti antaen ihanan pehmeän lopputuloksen. Kuorinta aktivoi ihon uusiutumista nopeuttavaa soluaineenvaihduntaa, vilkastuttaa verenkiertoa, edesauttaa kuona-aineiden poistumista sekä tasoittaa ihon sävyä.

Kuorinnan jälkeen pääset rentouttavaan suihkuun puhdistamaan iholta kuorintavoiteen. Tämän jälkeen kokovartalon iho kosteutetaan rentouttavalla öljyhieronnalla. Hieronnassa käytetään Frantsilan kotimaista ja luonnonmukaista hierontaöljyä. Kuorintahierontahoito tekee ihostasi pehmeän ja eloisan! Varaa aikasi tästä.