Palvelut

Kehomme hyvinvointiin
Hierontahoidot & Hengitysohjaukset

Onko päivittäiset askareet, stressi tai liikunta tuonut kehoon kiristävää olotilaa ja kaipaat rentoutumista ja helpotusta lihaskireyksiin? – tutustu hierontapalveluihin.

Tuntuuko rintakehällä tai hartioissa raskaalta? Huomaatko hengästyväsi helpolla tai hengitys tuntuu rajoittavan tekemistä harjoituksen tehojen noustessa? Nenä tuntuu tukkoiselta suurimmaksi osaksi aikaa? – tutustu hengitysohjauksiin.

Klassinen hieronta

Hengitysohjaukset

Klassinen hieronta 3090min

Klassinen hieronta on perinteinen pehmytkudoksien hoitomuoto, jossa hoitoalueet käsitellään erilaisilla käsin tehdyillä liikkuvilla ja venyttävillä otteilla.
Hieronta rentouttaa lihaksia, vilkastuttaa verenkiertoa ja kudosten aineenvaihduntaa sekä poistaa kuona-aineita avaten kehon lihasjännityksiä ja -kireyksiä.
OORAn hieronnoissa lihaskireyksien helpottamisen lisäksi hoidetaan ihoasi Frantsilan kotimaisilla ja luonnonmukaisilla viinirypäleensiemen- ja yrttiöljyllä. Hyvin imeytyvät öljyt sisältävät runsaasti antioksidantteja ja vitamiineja, jotka hellivät ja elvyttävät ihoasi.

Varaa aikasi tästä.

 

Minkä mittaisen hoitoajan valitsen?

Hieronnan hoitokokonaisuus koostetaan yhdessä haastattelun pohjalta huomioiden varaamasi hoitoajan pituus. Jos jokin kehonalue on hyvin kireä ja tarvitsee kohdennettua käsittelyä, hoitoaika käytetään yhdessä sovitusti yhden hoitoalueen hoitamiseen.

OORA Hierontahinnasto on päivittynyt 1.4.2024 alkaen.

30min 40€ – aika mahdollistaa käsittelyn pienemmälle hoitoalueelle, kuten niska-hartiaseutu tai pohkeet.

45min 50€ – laajempi hoitoalue, kuten selkä tai pohkeet ja takareidet.

60min 60€ – aika mahdollistaa laajemman ja syvemmän käsittelyn, hoitoalueena esimerkiksi pakarat+selkä tai jalat edestä ja takaa.

75min 68€ – Se puuttuva lisävartti, joka mahdollistaa esimerkiksi jalkojen kokonaisvaltaisen hoitamisen paremmin kun pohkeet on jumissa tai selän hieronnan yhteyteen syvempi rentouttava kallonpohjan ja pään hieronta.

90min 78€ – Yleisin hoitoalue selän ja rintakehän lihaksien hoito tai jalat takaa + selkä, Aika soveltuu hyvin myös kehon kokonaisvaltaiseen rentouttamiseen.

Varaa aikasi tästä.


Hengitysohjaukset

Hengityksemme liikuttaa meitä jopa yli 20 000 kertaa päivässä kiinnitämme siihen huomiota tai emme. Näin ollen hengityksemme tapahtuu luonnostaan, mutta miksi siihen tulisi sitten keskittyä? Yksinkertaistettuna - hengitystapamme vaikuttaa olotilaamme ennen kaikkea terveyteemme.

Stressi, ahdistus, väsyminen, hengästyminen, lihaskireydet, kylmät kädet, kuorsaus, uniapnea, tukkoisuus, päänsäryt ja keskittymisvaikeudet – ovat muun muassa oireita häiriintyneestä hengityksestä.

Hengitysohjauksissa opit muun muassa hengityksen vaikutuksista, kuinka hengitys liikuttaa meitä sekä hyvinvointia edistävän toiminnallisen hengitystavan.

Varaa aikasi tästä.

 

Ensiaskeleet hengitykseen 30min  39€

Ymmärrä olotilojasi hengityksen avulla. Valitse lyhyt henkilökohtainen ohjauskerta, kun haluat tutustua hengityksen merkitykseen ja vaikutuksiin. Ohjauskerralla tehdään alkukartoitus sekä otetaan ensimmäiset askeleet terveyttä edistävään hengitykseen.

Ohjaus toteutetaan ensisijaisesti hoitolalla, etäohjaus on myös mahdollinen.

 

Keho ja hengitys tutuksi 75min – 85€

Pääse lähemmäksi kehoasi hengityksen kautta. Valitse pidempi hengitysohjaus, kun haluat tietää kuinka hengitys liikuttaa sinua ja kuinka hengittää terveyttä edistävällä tavalla. Ohjauskerralla tehdään alkukartoitus, tutustutaan hengityksen merkitykseen ja vaikutuksiin sekä ohjeistetaan toiminnallinen hengitystapa hengitysharjoitteiden avulla. Lisäksi saat ohjauksen jälkeen harjoitteet, joihin voit helposti palata.

Ohjaus toteutetaan ensisijaisesti hoitolalla, etäohjaus on myös mahdollinen.

 

Hengitys voimavaraksi 3x75min + henkilökohtainen tuki – 295€

Nosta hengityksesi voimavaraksi. Valitse kolmen viikon ohjaus, kun haluat asteittain ja syvemmin ymmärtää hengityksesi kulkua sekä kokea kuinka hengitystapasi vaikuttaa vireystilaasi. Kolme ohjauskertaa kolmen viikon aikana suunnitellaan yksilökohtaisesti ja ohjauksissa edetään sinun mukaasi.

Ohjauksien aikana tehdään alkukartoitus, käydään keinoja, kuinka havainnoida hengityksen tilannetta, tutustutaan hengityksen merkitykseen ja vaikutuksiin sekä ohjeistetaan ja harjoitetaan toiminnallista hengitystä. Kolmen viikon aikana päästään syvemmälle hengitysharjoitteissa, tuodaan liike mukaan sekä seurataan harjoitteiden tuomia vaikutuksia. Ohjauksien välillä olen tukenasi niin onnistumisissa kuin haasteissa sekä vastaan mieleen tulleisiin kysymyksiin. Lisäksi saat ohjeistukset yhdessä käydyistä harjoitteista, joihin voit helposti palata.

Ohjaus toteutetaan ensisijaisesti hoitolalla, etäohjaus on myös mahdollinen.