Yrittäjä OORAn takana

Heips sinä siellä! Huippua, että löysit tien OORAn sivuille! 🤍 

Olen Noora. Liikunta on ollut osa arkeani jo pienestä pitäen. Vuosien saatossa kehon huoltamisen tärkeys on syventynyt ja muovannut aivan uuden ulottuvuuden elämässäni. Jo pienet muutokset ja taito kuunnella kehoani ovat luoneet minulle terveemmän ja eloisamman arjen.

Merkittävin ja suurin muutos ajattelussani ja tekemisessäni tapahtui aloittaessani kilpajuoksun. Halusin olla nopein kaikista ja näin ollen pelkästään harjoituksissa suoriutuminen ei minulle riittäisi. Ajatus siitä, kuinka voisin ylläpitää kehoni toimintakykyä ja ennaltaehkäistä lihasjännityksiä, loivat sisäänrakennetun tavan kuunnella ja reagoida kehoni olotiloihin. Kehomme reagoi päivän aikana tavoin, jotka yleensä jäävät huomiotta ja pitkään jatkuessaan voivat aiheuttaa kiputiloja.

Kehon hyvinvoinnin ylläpitäminen tulisi olla yhtä lailla tärkeää jokaiselle, ei vain kilpaurheilijalle. Kun kehossamme tuntuu hyvältä tänään, niin kuinka varmistamme, että huomenna tuntuu myös?

Tavoitteenani on tuoda ja korostaa ylläpitävää ja ennaltaehkäisevää toimintatapaa kehoamme kohtaan, lähentää meitä kehoomme ja havaita kehon signaaleja, sekä auttaa luomaan yhteys hengitykseemme ja avata hengitys voimavaraksemme.

Tie kehomme syvempään ymmärtämiseen alkaa OORAn matkassa! Pidetään yhdessä huolta kehostamme!

OORA löytyy myös Instagramista.

Koulutukset

Oxygen Advantage® Advanced Instructor - Breathing Instructor for Health and Sports Performance 2021

Hoitava Hengitys HB® Ohjaaja 2021

Koulutettu Hieroja ja Urheiluhieroja (TYA-Oppilaitos) 2012

Personal Trainer (TYA-Oppilaitos) 2012

Restonomi, Palvelujen Tuottamisen ja Johtamisen Koulutusohjelma, Turun AMK 2016