Yrittäjä OORAn takana

Heips sinä siellä! Huippua, että löysit tien OORAn sivuille! 🤍 

Olen Noora. Liikunta on ollut osa arkeani jo pienestä pitäen. Vuosien saatossa kehon huoltamisen tärkeys on syventynyt ja muovannut aivan uuden ulottuvuuden elämässäni. Jo pienet muutokset ja taito kuunnella kehoani ovat luoneet minulle terveemmän ja eloisamman arjen.

Merkittävin ja suurin muutos ajattelussani ja tekemisessäni tapahtui aloittaessani kilpajuoksun. Halusin olla nopein kaikista ja näin ollen pelkästään harjoituksissa suoriutuminen ei minulle riittäisi. Ajatus siitä, kuinka voisin ylläpitää kehoni toimintakykyä ja ennaltaehkäistä lihasjännityksiä, loivat sisäänrakennetun tavan kuunnella ja reagoida kehoni olotiloihin. Kehomme reagoi päivän aikana tavoin, jotka yleensä jäävät huomiotta ja pitkään jatkuessaan voivat aiheuttaa kiputiloja.

Kehon hyvinvoinnin ylläpitäminen tulisi olla yhtä lailla tärkeää jokaiselle, ei vain kilpaurheilijalle. Kun kehossamme tuntuu hyvältä tänään, niin kuinka varmistamme, että huomenna tuntuu myös?

Tavoitteenani on tuoda ja korostaa ylläpitävää ja ennaltaehkäisevää toimintatapaa kehoamme kohtaan. Havahtuessamme kehomme lihaskireyksiin ja tullessamme hierontaan, olemme jo tunnustelleet, kuunnelleet ja reagoineet kehomme antamiin merkkeihin. Tämä on hienoa! Tuodaan reagoiminen vielä asteen aikaisempaan vaiheeseen ja ylläpidetään hyvää oloa!
OORAn hierontapalvelut auttavat kehon hyvinvoinnin ylläpitämisessä. 

Tie kehomme syvempään ymmärtämiseen alkaa OORAn matkassa! Pidetään yhdessä huolta kehostamme!

OORA löytyy myös Instagramista ja Facebookista. 

Koulutukset

Koulutettu hieroja ja Urheiluhieroja (TYA-Oppilaitos)

Personal Trainer (TYA-Oppilaitos)

Restonomi, Palvelujen tuottaminen ja johtaminen koulutusohjelma, Turun AMK